Erdei iskola élménybeszámoló (KÉPEKKEL)

November elején négy napos Dunabogdányi erdei iskolában  járt a 6.b és a hetedik évfolyam.

Élménybeszámolók a gyerekektől: 

Erdei iskolában jártunk

(élménybeszámoló)

Mivel ezelőtt már elég régen jártam Dunabogdányban, már nagyon vártam. Jó volt egy kicsit kiszakadni a hétköznapokból, az osztálytársaimmal tölteni egy kis időt. Jobban megismerhettük egymást, sok szép közös emléket gyűjthettünk.

Tanáraink sok jó programot szerveztek, nagyon jól szórakoztunk. Kedvencem a bobozás volt. Izgalmas volt a gyorsaság. Mivel az idő elég borús és ködös volt, megelevenedett a gyönyörű őszi táj. Nem tudom, hogy láttam-e olyan szépet valaha, mint akkor. A hegyek elmosódtak, olyanok voltak, mint egy festmény. A talaj és a fák is tele voltak gyönyörű sárga levelekkel. Inkább egy festmények tűnt, mint a valóságnak. 

A kézműveskedések is nagyon tetszettek. Nagyon élveztem például a kavicsfestést és a könyvjelző készítést. 

Sok jó dolgot csináltunk. Szívesen megismételném bármikor.   

Nagyon jó volt együtt lenni a többiekkel. Együtt nevettünk, együtt sírtunk és néha együtt „féltünk” a szobánkban, ami a legklasszabb szoba volt az üdülőben.

Jövőre is mindenképpen megyek. Köszönöm ezt a rengeteg élményt, és az új barátokat is. 

Egyik nap átmentünk busszal Visegrádra bobozni. Mindenki három kört mehetett. Utána gyalog tértünk vissza a táborba. Hat km-t gyalogoltunk a csodálatos őszi erdőben, majd kavicsokat gyűjtöttünk a Duna-parton. Nagyon jól éreztem magam.

Egyik nap elmentünk a Helytörténeti Múzeumba, ahol egy kedves néni sok mindent mesélt a településről, az itt élő emberek életéről, a régi tárgyakról, az árvízről. Nagyon élvezetes volt.

Összességében nagyon jó volt az erdei iskolában, még jobban megismertem a többieket.

Az erdei iskolában jó levegőn vagyunk, mivel a hegyek és a Duna közelében található. Van egy nagy udvar is, ahol hinta, homokozó, kosárlabda pálya, pingpongozási lehetőség is van. A szobák mindig tiszták, az ételek finomak. Külön köszönjük az esti teákat. Jó a barátaimmal lenni!

Képek az erdei iskoláról: