Terézvárosi nyári napközis tábor tájékoztató (2024.07.01. – 2024.08.16.)

TISZTELT SZÜLŐK!

A terézvárosi önkormányzat megbízásából ezen a nyáron is szeretnénk segítséget nyújtani a családoknak, és biztosítani a gyerekek felügyeletét azokban az időszakokban, amikor erre szükségük van, de arra kérjük Önöket, hogy gondosan tanulmányozzák át ezt a tájékoztatót, és vegyék figyelembe a változásokat, szigorításokat. Kérjük, hívják fel gyermekeik figyelmét is a szigorúbb házirend betartására. A programokat most is igyekszünk úgy összeállítani, hogy mindenki megtalálhassa a számára érdekes elfoglaltságokat, de azért a játéké, élményszerzésé, pihenésé legyen a főszerep. Kulturális és sportrendezvényekkel, kirándulásokkal, vetélkedőkkel, kézműves foglalkozásokkal és sok egyéb izgalmas programmal várjuk a táborozókat ezen a nyáron is.

A tájékoztató további részében olyan információkat találhatnak, amelyek a táborozás mindennapjaival kapcsolatos tudnivalókat tartalmazzák.

Amennyiben a táborszervezést érintő jogszabályok vagy a járványügyi szabályok változnak, ehhez mi is alkalmazkodni fogunk, ezért a táboroztatás feltételeiben a VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

A tájékoztatót itt tudják megnézni és letölteni: